(Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Talk about Battlefleet Gothic: Armada here!
PapaHoth
Posts: 7
Joined: 10 June 2016, 22:02
Contact:

(Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby PapaHoth » 22 June 2016, 03:01

I tried running some MK1 SC as a pair with VT to help boost their survivability and I never saw it work once? Anyone else tried using it and have similar results?

User avatar
CALiGeR190
Community Moderator
Posts: 1202
Joined: 27 October 2015, 19:03
Location: Manchester, England
Contact:

Re: (Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby CALiGeR190 » 22 June 2016, 07:01

PapaHoth wrote:I tried running some MK1 SC as a pair with VT to help boost their survivability and I never saw it work once? Anyone else tried using it and have similar results?

Nope, works fine for me.
Where's your Federation now?
-Imperial Navy

Alpha Tester - Getting the game on its feet
Technical Tester - We had to get the balance right somehow
Community Moderator - Purging spammers and maintaining the realm
BFG Wiki Founding Member

User avatar
Avlaen
Posts: 557
Joined: 22 March 2016, 03:13
Contact:

Re: (Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby Avlaen » 22 June 2016, 12:39

worked fine for me to when i tried it. are you using it manually or setting it to auto fire? maybe the auto fire logic isnt working.

Halstead
Posts: 212
Joined: 23 April 2016, 22:20
Contact:

Re: (Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby Halstead » 22 June 2016, 13:31

Avlaen wrote:worked fine for me to when i tried it. are you using it manually or setting it to auto fire? maybe the auto fire logic isnt working.
It auto fire when an ally ship in the range lose its shield HP completely.

PapaHoth
Posts: 7
Joined: 10 June 2016, 22:02
Contact:

Re: (Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby PapaHoth » 22 June 2016, 13:33

I had it set on auto. I know before the patch I would see it fire pretty often when playing my IN fleet. But I never saw it fire once last night in roughly 4 hours of play.

User avatar
Spector
Posts: 217
Joined: 06 April 2016, 06:42
Contact:

Re: (Possible Bug) Void Transfer Broken on SM ships?

Postby Spector » 22 June 2016, 19:45

PapaHoth wrote:I had it set on auto. I know before the patch I would see it fire pretty often when playing my IN fleet. But I never saw it fire once last night in roughly 4 hours of play.

Same here. It doesn't work on auto with Space Marine ships.
My YouTube channel with BFG:A videos: https://www.youtube.com/user/perafilozof


Return to “General Gameplay Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests