[SOLVED] Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

We'll help you troubleshoot issues with Battlefleet Gothic: Armada.
Peryite
Posts: 6
Joined: 25 April 2016, 19:25
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Peryite » 12 May 2016, 16:34

Focus_Jolan wrote:Hi guys,

We've done a patch on the server yesterday.
Did you still have issues?

Thank you.

Yes, I still have this issue. Now it is "insufficient byte".

Svane Vulfbad
Posts: 4
Joined: 29 April 2016, 00:03
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Svane Vulfbad » 12 May 2016, 17:17

Yeah, I tried a bit ago, it just does the insufficient bytes message. :cry:

User avatar
Focus_Jolan
Focus Team
Posts: 438
Joined: 27 October 2015, 14:51
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Focus_Jolan » 13 May 2016, 09:17

Ok.

Developers are still working on it.
But they think they has a solution and it'll be fixed soon. :)
Jolan - Focus Team

Shracken
Posts: 3
Joined: 26 April 2016, 06:06
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Shracken » 20 May 2016, 02:27

Hey guys, just downloaded the update and have noticed that I can still not load my admiral :(. I have noticed that before when I clicked the admiral it was just stuck on retrieving data but now after the update it is telling me that insufficient bytes message!

User avatar
Velociraptom
Focus Team
Posts: 71
Joined: 01 February 2016, 11:34
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Velociraptom » 20 May 2016, 16:09

Shracken wrote:Hey guys, just downloaded the update and have noticed that I can still not load my admiral :(. I have noticed that before when I clicked the admiral it was just stuck on retrieving data but now after the update it is telling me that insufficient bytes message!


Hello! Because of the servers issues last night we had to rollback the fix that allowed broken admiral profiles to be used again. The fix will be back again soon, sorry for the inconvenience!

Shracken
Posts: 3
Joined: 26 April 2016, 06:06
Contact:

Re: Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Shracken » 26 May 2016, 13:28

Velociraptom wrote:
Shracken wrote:Hey guys, just downloaded the update and have noticed that I can still not load my admiral :(. I have noticed that before when I clicked the admiral it was just stuck on retrieving data but now after the update it is telling me that insufficient bytes message!


Hello! Because of the servers issues last night we had to rollback the fix that allowed broken admiral profiles to be used again. The fix will be back again soon, sorry for the inconvenience!


My admiral is back now!

Thanks!!

Randathamane
Posts: 8
Joined: 12 March 2016, 15:01
Contact:

Re: [SOLVED] Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby Randathamane » 09 June 2016, 18:46

Hi there,

I'm still having the issue described above- stuck on the Retrieving data from servers screen. This has occurred since i bought the game during the 2 week early release. I've never been on multiplayer at all as I've never been able to access it.

Following the thread I've tried all of the fixes suggested. Please help.

jehts
Posts: 3
Joined: 17 December 2015, 14:00
Contact:

Re: [SOLVED] Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby jehts » 09 June 2016, 19:01

Adding my voice to that, me and a friend couldn't log to the multiplayer server tonight.

Unfortunately we couldn't read the message because of the ridiculously small text, still it is somewhat similar to this.

FocusTechSupport
Focus Team
Posts: 49
Joined: 14 October 2015, 13:04
Contact:

Re: [SOLVED] Can't play multiplayer "Retrieving Data From Server..."

Postby FocusTechSupport » 10 June 2016, 08:28

How your computer is connected to the modem?


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest